İZMİR / KARŞIYAKA - İnci Şener İlkokulu

Ock

DANIŞMEM Projesi kapsamında öğrenci velilerine “izmirarge.meb.gov.tr” web adresinde oluşturulan “DANIŞMEM” linki ile ücretsiz ve online olarak sunulan rehberlik ve danışmanlık hizmeti ile ilgili bilgi verilmiştir.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Bahar HACISALİHOĞLU tarafından 11/01/2019 tarihinde 3. ve 4. sınıf velilerimize "Anne Baba Sorumluluğu" konulu seminer düzenlenmiştir.

Ara

Akran Zorbalığı farkındalığı yaratmak amacıyla "beyaz" giyindik, "Akran Zorbalığı´ na Hayır" dedik.

Ara

Okulumuz tarafından hazırlanan 10 Aralık 2018 İnsan Hakları Haftası ilçe kutlama programı Karşıyaka Suzan Divrik MTAL toplantı salonunda gerçekleşmiştir.

Ara

Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından birlikte yürütülen, "Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüpleri Projesi" kapsamında, okulumuzda 13/11/2018 Salı günü tüm sınıflarla El Yıkama Etkinliği yapılmıştır.

Ara

Okulumuz 4/B ve 4/D Öğrencileri ile Sınıf Öğretmenlerimiz Ankara gezilerinde Atatürk´ ün mozelesine  çelengimizi bıraktılar.

May

Okulumuz 4. sınıf Öğrencilerinden oluşturulan Çocuk Oyunları Takımı, Öğretmenleri Umut Altunhan ve öğrencilerin çalışmalarıyla Çocuk Oyunları Turnuvası A Grubundan beş okul arasından birinci çıkarak Final oynamaya hak kazanmıştır.

May

Okulumuz Ana Sınıfı Öğretmenleri´nin öğrencileri ve velileriyle atık malzemelerden esinlenerek hazırlamış oldukları Geri Dönüşüm Defilemiz, Sayın Kaymakamımız Sadettin YÜCEL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İSLAMOĞLU, Kurum Müdürleri, Öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla çoşkuyla izlendi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Karşıyaka İnci Şener İlkokulu  2015-2019 Stratejik Planımız...