İZMİR / KARŞIYAKA - İnci Şener İlkokulu

Rehberlik

Nis

Türkiye Bağımlılık Merkezi tarafından veliler için hazırlanan bağımlılıktan korunma broşülerini okumak için tıklayınız..

Broşür-1

Broşür-2

Broşür-3

Broşür-4

Nis

Rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize "Çocuk Hakları" konulu grup rehberlik çalışması yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda, Rehberlik servisi tarafından "Davranış Problemleri ve Çözüm Stratejileri, Sınır Koyma" konulu veli eğitimi düzenlenmiştir. Uzman Klinik Psikolog Özlem AKSAKAL konuk konuşmacı olarak katıldığı etkinlik veliler tarafından büyük beğeni aldı.

Mrt

Okul rehberlik servisimiz tarafından hazırlanan Çocuklara Kural ve Sınır Koyma konulu veli bilgilendirme yazısını okumak için tıklayınız.

Mrt

Bağcılar Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan Çocuklarda Öz Disiplin Geliştirme konulu veli broşürünü okumak için tıklayınız.

Mrt

Manisa Il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından veli ve öğretmenler için hazırlanan Online ortamda Sınır Koyma konulu broşürü okumak için tıklayınız.

Mrt

Türkiye Bağımlılık Merkezi tarafından ilkokul öğrencilerimiz için hazırlanmış olan Teknoloji Bağımlılığının Zararları konulu broşürü çocuğunuza okutmak için tıklayınız.

Mrt

Türkiye Bağımlılık Merkezi tarafından hazırlanan Teknoloji Bağımlılığından Kurtulmak İçin Neler Yapmalıyız? Konulu veli broşürünü okumak için tıklayınız

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim ve Rehberlik E-Dergisi "Öz Bakış" Dergisine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

1.Sayı için tıklayınız.

2.Sayı için tıklayınız.

3.Sayı için tıklayınız.

4.Sayı için tıklayınız.

5.Sayı için tıklayınız.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim ve Rehberlik E-Dergisi "Öz Bakış" Dergisinin 1.sayısını okumak için tıklayınız.

Ekm

Rehberlik Servisimizin hazırlamış oluğu "Akran Zorbalığında Anne Babaların Çocuğa Yaklaşımı" konulu dokümanı okumak için tıklayınız.

Ekm

Rehberlik Servisimizin hazırlamış olduğu "Okul Başarısında Ailenin Rolü" ile ilgili dökümanı okumak için tıklayınız.